2013-03-20 10:09:33• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - készen áll a küzdelemre

Napi horoszkóp március 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Lehet, hogy épp a mai napon állítják önt falhoz egy fontos döntéssel. Próbáljon meg mégis halasztást kérni. Hivatkozzon bármire, vagy akár ne is vegye fel a telefont! Holnapra talán már a kérdező is mást gondol, mint épp ma.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Váratlan találkozásban lehet része. Mintha a múlt elevenedne meg életében. A találkozás ráébresztheti: minden megvan, minden visszahozható, semmi nem múlt el teljesen. Ha valami múltbeli jóra vágyik, idézze fel magában az emlékét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy jelentéktelen esemény elronthatja ugyan a hangulatát, de ez csak addig tart, amíg ön komolyan veszi. A világ még mindig tele van meglepetésekkel, amik önre várnak. Vegye észre! Várja a jót, és akkor az megtalálja önt!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Minden körülmény ideálisnak mondható ahhoz, hogy megvalósítson egy régóta dédelgetett tervet. A siker szinte biztosnak mondható, ne legyen rest, vágjon bele. A lehetőség is szinte az ölébe hullik most, ragadja meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Azt hiszi, az erő önnel van. Van is ebben némi igazság, csakhogy nem mindent lehet puszta erővel megoldani. Van olyan helyzet, amikor a lágyság, és az elengedés a győző sajátja. A víz kivájja a követ. Használjon szelídebb hangot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Karrierje magasra ívelhet, ha a magánéleti problémáit kissé háttérbe szorítva most elsősorban a munkájára koncentrál. De ne csak a feladatai elvégzésével törődjön. Ne legyen szégyenlős, vegyen részt a konkurencia harcban is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Bárhogy is halogatná, most már itt az ideje a tavaszi nagytakarításnak. Ne halogassa tovább, mert a porcicák már mindenünnen kikandikálnak. Az ablakain beragyogó szép nap pedig látványossá teszi a koszt. Ragadjon seprűt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma helyrehozhat egy régi barátságot, amely valami vita miatt a múltban megszakadt. Ennek persze az a feltétele, hogy el tudja magában engedni a sértődöttséget. Legyen kissé alázatosabb! Nem mindig önnek van igaza.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Olyan helyzetbe kerülhet a mai napon, amelyben az emberismeretére nagyobb szüksége lesz, mint valaha. Tisztán lát dolgokat, de ezzel csak olyan mértékben éljen, amennyire az még nem minősül mások életébe való beavatkozásnak.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Bakok mindig készek a küzdelemre. De ma még önmagukon is túltesznek. Vigyázzon, nehogy olyanokat is megbántson, akivel együtt kell dolgoznia. Ha képtelen az együttműködésre, akkor ma inkább a magányos munkálkodást válassza.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Önnek az a szokása, hogy a rosszkedvét vásárlással „gyógyítja”. Talán igaza, van: amíg csak pár száz forintos virágocskákkal, csokikkal szórakoztatja magát, addig rendben is van. Minden jó, amíg mértéket tud tartani.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Munkahelyi problémák tehetik kellemetlenné a napját. Ha magába néz, el kell ismernie, hogy a feladatait mostanában nem az öntől megszokott alapossággal végzi. Talán már unja? Ez esetben ideje körülnézni, tovább lépni.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: